Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

Mapa za Bilješke A4, Mapa za Note u Спиральном uvez, Mapa za Dokumente, 40 Stranica za Žene, Muškarce, Učenika, Škole, Ureda, Kuće

5
- 1 Naši kupci

77.08 kn 92.83 kn

Sku: w153416
Dodaj u želje

Detalji proizvoda

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Opis proizvoda

Mape za note sa Spiralne Trake, Mapa za snimanje, 20 Rukava, 40 Stranica, Vodootporan Mapa za Datoteke Formata A4, Pribora za Glazbenike

Karakteristike:

potpuno novi i visoke kvalitete

SPIRALA DATOTEKU MAPU.Ova mapa za datoteke formata A4 u спиральном koricama ima obostrani držači za papir za 20 listova.Lako se može smjestiti do 40 нотных listova, školskih ormarića pod uvjetom bilježnice i tako dalje

UNIVERZALNI DIZAJN. Dizajn pokriva s dvije zavojnice omogućava lako okretanje knjiga na 360 stupnjeva ili otvoriti ga na 180 stupnjeva.Držač za papir sa zaštitom od curenja, stranice s mogućnošću snimanja, pogodno za studente i mlađe ili starije kolegija, nastavnika, uredskog osoblja.

VIŠENAMJENSKI.Idealan je za organizacije нотных listova, diplomskim radovima, kontrolnih radova, slika, datoteka, dokumenata, ugovora na sastanke, priznanice, račune, recepte itd.

KOMPAKTAN I ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU.Fleksibilna vodootporna poklopac od polipropilena, противоударная, protiv ogrebotina, lagan i prenosiv.Standardne veličine, pogodna za većinu papira formata a4, crteža i sl.

NAŠIROKO SE KORISTI.Ovaj cover нотных listova naširoko koristi u uredu, školskoj učionici, hotelu, kafiću, bolnici, laboratoriju, u skladištu, na glazbenim koncertima, predavanjima i sl. super za glazbenika, violinista, pijanista, виолончелистов, muzičara, bubnjara, basista i ljubitelje.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Plastika

Boja: Crna, Bijela, Plava; Svijetlo roza; Tamno Roza; Ljubičasta; Naranča; Zelena

Veličina: Cca. 26x32cm /10.24x12.59in

Težina: pribl. 400 g

Paket uključuje:

1 X Mapa za datoteke formata A4

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Recenzije proizvoda

1 Recenziju za ovaj proizvod
  • img
    Anonymous - 2022-11-06
    5

    Glazba je vrlo lijepo. Vrhunska kvaliteta s jakim unutarnjim listovima. Vladavina

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena