Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

Višnje Voćni Kuhinja Pitter Za Uklanjanje Jezgre Za Maslina Alat Za Uklanjanje Koštice Alat Za Sjeme Alati Za Voće i Povrće Višnje Pitter

5.00
- 0 Naši kupci

2.38 kn 5.35 kn

Sku: w156268
Dodaj u želje
  • Oznake : voće sjeme, sredstvo za čišćenje maslina, сверхмощное alat za uklanjanje koštice maslina, alat za branje maslina, kućni naprava
  • Vrsta: Za dom i vrt

Detalji proizvoda

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Vrsta: Specijalni alati
  • Lice: Ekološki prihvatljiv
  • Materijal: Plastika

Opis proizvoda

Višnje Voćni Kuhinja Pitter Za Uklanjanje Jezgre Za Maslina Alat Za Uklanjanje Koštice Alat Za Sjeme Alati Za Voće i Povrće Višnje Pitter

Označene stavke: 1、 Siguran i izdržljiv: Alat za brušenje trešnje u osnovi je napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala i hrane silikona.Литая pod pritiskom dizajn omogućuje lako ukloniti jame, a od nehrđajućeg čelika razlikuje snage.

2、 Lako se čisti: iz uzorkivač za trešnje prenosiv, jednostavan za instalaciju, jednostavan za korištenje, lako se čisti i višekratnu upotrebu, možete ga uzeti sa sobom u torbi, možete ga koristiti u vrijeme kada želite jesti trešnje.

3. Jednostavnost korištenja jednom rukom: samo stisnuti olovku, i pritisnite zasun za otvaranje вишневую kosti.Stavite kruške trešnje u utor i pritisnite za brisanje koštuničavo voće.Trešnje sjeme se može lako i učinkovito ukloniti s jedne strane.

4. Široka primjena: Idealno za trešnja, maslina, kineski hurmama, грипсов, glog i tako dalje Učinite da vaše dijete je sigurnije jesti nakon uklanjanje jezgre.Pogodna za dom, ured, školu, putovanja i sl.

5. Lako nositi sa sobom: alat za uklanjanje koštice Cherry Oliver nije lako hrđa ili blijedi, izdržljiva i lako se čiste.Mali i lagan, lako se sprema, ona je pogodna za kućnu i vanjsku upotrebu.Siguran i koristan, ne-toksičan i neukusna, izdržljiva i грязеотталкивающий, možete ga koristiti s povjerenjem.

Opis: Naziv: Suština za cherry

Materijal: PP

Veličina: oko dužine proizvoda 12 cm, oba kraja otvorena 9 cm

Težina: oko 30 grama

Popis paketa:

Alat za brušenje trešnje * 1

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena