Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

10/50 kom. Naljepnice Za plovidbu Na otvorenom, Ljetni More Vodootporne Naljepnice Za Surfanje, Uradi sam, Skateboard, Bicikl, Automobil, Naljepnice Za Prtljagu

0
- 0 Naši kupci

8.81 kn 11.27 kn

Sku: w165381
Dodaj u želje

Detalji proizvoda

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Broj modela: hb-2022-1
  • Oblik: N/A
  • Materijal: PVC

Opis proizvoda

O Isporuci

A. mi Smo obično šalju robu u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.Obično šaljemo prioritetno Kine.Ako želite druge express, kao što su: YANWEN, EUB, DHL, EMS i tako Dalje, Molimo vas da nas kontaktirate prije slanja.

Rok za dostavu YANWEN je oko 35-60 dana; EUB-oko 15-35 dana; DHL-om i EMS-oko 7-15 dana

B. Molimo vas, ostavite nam poruku da nam dimenzije i boje koje želite, poslat ćemo vam robu na vaše podataka, ili poslat ćemo nasumično.

C. Molimo, pošaljite puni ispravnu adresu i broj telefona, a mi ćemo biti spremni izračunati utovar trošak za vas.U našoj trgovini dobrodošli mješoviti boja i modela.Mi ćemo učiniti za vas su uzimale dostave.

D. Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. samo ozbiljan kupac!Molimo vas, kladite se samo u slučaju, ako se slažete sa svim uvjetima i odredbama.

Povratak i Povrat sredstava

A. Kupac mora dostaviti dokaze izazove u proizvodima.

B. Ako niste zadovoljni s kupnjom, možete zamijeniti robu.Kupac je odgovoran za sve daljnje troškove prijevoza.

C. Kupac treba da nas kontaktirate u roku od 3 dana od datuma isporuke, ako se želi zamijeniti neispravan ili pogrešno poslane robe.

O Feedfack

A. Vaše zadovoljstvo - naš cilj!Davanje negativnog ili neutralnog opoziva-to je vrlo ozbiljan stav, a mi удостоверяемся da možemo riješiti vaš problem, prije nego što ostavite negativan komentar.Iskreno se nadamo da vam se sviđaju naši proizvodi i uživati u naš servis.Radujemo se vašim POZITIVNE KRITIKE.

B. Ako je priključen fotografije proizvoda, kada ostavite nam pozitivnu ocjenu, možete dobiti besplatan savršen poklon sa svojim sljedećim redoslijedom!PUNO VAM HVALA!

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena