Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

Kornjača Privezak Plišani Punjena Životinja Meko Krzno Slatka Zelena Kornjača Šarm Pribor Ukrasne Drangulije Igračka za Ruksak

0
- 0 Naši kupci

7.59 kn 8.45 kn

Sku: w247201

Detalji proizvoda

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Punjenje: Polipropilen Pamuk
  • Certifikacija: 3C
  • Visina: 0-10 cm
  • Preporučena dob: 12+y
  • CN: Anhui

Opis proizvoda

Kornjača Privezak Plišani Punjena Životinja Meko Krzno Slatka Zelena Kornjača Šarm Pribor Ukrasne Drangulije Igračka za Ruksak

Karakteristike:

potpuno novi i visoke kvalitete

PRIVJESAK S PLIŠ IGRAČKE: privjesak s slatka kornjače sigurno izazvati osmijeh kod vaših bliskih, koji vole plišanih životinja.To nije samo umjetnost, ali i korisno i funkcionalno.U njega se stavljaju ključevi, možete ga koristiti za pričvršćivanje na bilo koji torbi, novčaniku ili ruksak, i to je odličan dodatak za putovanja.

MEDO PRIVJESAK ZA KLJUČEVE je DIZAJNIRAN ZA LJUBITELJE SLATKIH PLIŠ PRIBOR: zadiviti svoju obitelj i prijatelje ovim плюшевым zračnom брелком.Svatko tko voli modne privjesci, htjela bi imati jednu dodatnu opremu za programskih tipki.To ne samo da će učiniti vaš svakodnevni torbu više moderan, ali i pomoći da se spriječi nasumično uzimanje u posjed vašim ključevima drugim ljudima.

Veličina: Mini-privjesak sa paperjast zelene kornjače dužine oko 3 cm, idealna veličina za sve vrste torbe.

High-end pribor za medo-privjesak: Naš medo privjesak u obliku kornjače je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, izdržljiva i dugotrajna.Pahuljasto krzno daje mekoću slatkim плюшевому inovacijama.Medo privjesak, puna visokokvalitetnim mekim punila od polipropilena pamuka, zadržati idealnu 3D-oblik kornjače.Simpatični privjesak dolazi s jednim čvrst držač za ključeve na metalnom lancu, s kojim je lako pričvrstiti za ključeve.

KORISTITE ZA PLIŠ IGRAČKE S pliš KORNJAČE: Slatka zelena kornjača će postati odličan dodatak dječjem pliš zbirke.Možete accessorize svoju torbu, torbe i ruksaci ili čak svoj mobilni telefon putem ovog šarmantnog i prikladan držač za ključeve s pliš igračke.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Pliš, punilo od polipropilena pamuk

Boja: Zelena, kao što je prikazano na slikama

Dimenzije (približno): Duljina 8 cm/3,15 inča

Težina: Približno 20 g

Paket uključuje:

1 Kom Mekani Plišani Igračka Kornjača Privjesak Za Ključeve

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena