Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

ZHISUXI Apstraktni Motivi Vinil Pozadina Za Fotografiranje Rekvizite i Starinski Portret Grunge Foto Pozadine 201112FGXY-F1

0
- 0 Naši kupci

30.85 kn 52.30 kn

Sku: w370538
Dodaj u želje
  • Oznake : pozadina slike, pozadina iz tar., pozadina za lv, pozadinske podanici, pozadina кейхина, леопардовый pozadina, pozadina seksi, pozadina muškarci, pozadina Фольксвагена, pozadine za sony
  • Vrsta: Potrošačka elektronika

Detalji proizvoda

  • Naziv: NoEnName_Null Ne ime
  • Materijal: Vinil
  • Broj modela: 201112FGXY-F1
  • Stil: Vintage
  • Pakiranje: DA
  • Vrsta: Slikano sprej
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • CN: Jiangsu

Opis proizvoda

Vinil materijal se lako nositi sa sobom, boja bolje, nije vodootporna, ima manje bora, možete mazite ga, da popravi nabore, brazde može poboljšati.

Uklonite nabora, minimizirajte ga (čvrsto) u cijev za jednu noć ili duže za poboljšanje nabora.Ako je potrebno, прогладьте stražnju stranu (ne strani slike) pri niskim temperaturama, lako ukloniti poklopac. Kako biste spriječili moguće oštećenje trajekt stavite sloj suhe tkanine između pozadine i željezo.

O boji Molimo, imajte na umu da svako računalo ima različite rezolucija, pa se boje prikazan na zaslonu može imati хроматическую аберрацию.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi izbjegli ovu situaciju, hvala vam na razumijevanju.

Prikaz veličine

1, pozadinu Veličine: Širina x visina.

2, Ako je potrebno konfigurirati druge dimenzije, molimo kontaktirajte nas.

O snimanju

Slijedite upute na slici i prihvatite ispravan stav.Često postavljana PITANJA Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu u prodaji?O: možete odabrati veličinu izravnu kupnju, samo treba napomenuti vaš upit u vrijeme plaćanja, promijenim sliku u skladu sa svojim zahtjevom i подтвержду s vama prije isporuke. Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu koje nema u prodaji?O: možete poslati slike ili ideje i željenu veličinu našu službu servis i podrška, naš dizajner će za vas renderiranje, a zatim ću vam renderiranje za potvrdu. P: imam datoteke, koje se mogu ispisati izravno, kao što vam poslati?O: Molimo, javite nam se na željenu veličinu.

Piksel slike najbolje bi trebao prelaziti 3000px * 3000px ili rezolucije najmanje 300 dpi.

u suprotnom, otisak će biti zamagljena.Pitanje: Koliko vremena će koštati pošaljite mi pozadini?O: mi je potrebno 2-3 dana za obradu naloga, i kada je narudžba će biti poslana poruka s podsjetnikom.Ako želite dobiti parcelu, molimo vas, kontaktirajte nas, kako izabrati brzu isporuku.Povratne informacije Ako niste zadovoljni s transakcijom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene, ja ću odgovoriti u roku od 24 sata i da će pokušati riješiti bilo koji problem.Ako želite, molim vas, dajte mi pet zvjezdica.Vaše mišljenje je važno za mene, hvala!

O прострочке I ako se obje strane pozadine više od 150 cm (5 stopa), pozadina će biti tiskana u dva dijela, drugim riječima, on više neće biti besprijekornu.Ali ono što je najvažnije, da se šav ne miješati s fotografijama, mi склеим ih jedan komad prije slanja, na isti na vrhu nema džepa ili stup.

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena