Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

Izmjenjive Mlaznice s cross-over djelovanjem, u skladu sa Braun EB50x Za Električna četkica za Zube Oral B

0
- 0 Naši kupci

49.77 kn 71.09 kn

Sku: w404451
Dodaj u želje
  • Oznake : električna četkica za zube oral b, Električna četkica za zube, EB50, glave od četkice s cross-over djelovanjem oral b, Glava četkice za zube
  • Vrsta: Kućanski aparati

Detalji proizvoda

  • Veličina: for Oral Brushes
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Dobna skupina: Odrasli
  • Tip elementa: Glava četkice za zube
  • Broj modela: eb50x
  • Broj: 4
  • Materijal: Plastika, Bamboo vlakana ugljena čekinje

Opis proizvoda

Opis proizvoda

Zamjenjive Glave zubna Četkica

Ako imate električnu četkicu za zube Oral-B sa zamjenu tuš tropska kiša, možda ćete htjeti upoznati s ovim jeftinijim alternativama zamjenjive glave ove marke.Naše zamjenske glave za električna zubna četkica obavljaju istu funkciju za malu cijenu.Iskusite profesionalni za čišćenje zuba najekonomičniji način!

Naše Glave Za Zubna Četkica

Ne podcjenjuj snagu tradicionalna pasta za zube, ali je Električna četkica za zube ima više snage, kada je u pitanju čišćenje zubi.On pruža više kontrole, više točne / dubinsko čišćenje i nježniju čišćenje oko osjetljive dijelove usta.

S našim zamjenjivim nastavcima za zubna četkica kod vas će biti najbolja obrana od gingivitis, koji se trajno ostaviti imate osjećaj svježine!

Profesionalna usluga čišćenja zubi

Ove glave za zubna četkica obavljaju istu funkciju, da i zamjenske glave za električna zubna četkica Oral-B Precision Clean.I, kao što smo već rekli, po pristupačnim cijenama!Glave potpuno su kompatibilni s bilo ručkom električne zubne četkice Oral-B, osim zvučne zubne četkice Oral-B.

Сверхмягкая čekinje

Ultra meke čekinje pružaju nježniju za čišćenje, koja je idealna za ljude s osjetljivim vaše desni i zube.Naše mlaznice-četke su dizajnirani kako za djecu tako i za odrasle.

Vrlo je jednostavan za instalaciju

Kao što je i slučaj s običnim zamjenu glavom, četkica za zube, sve što trebate učiniti je ukloniti stare i kliknuti na ovom zamjenu glavi.

Glave s shemu kodiranja

Svaka glava je opremljena sa prstenom u boji oznakama za jednostavnu identifikaciju – idealno za cijelu obitelj.Nema više konfuzija o tome koji od njih je vaš, a koji za drugi.

Odlična Vrijedne pakiranje

U kompletu set od 4 glave od četkice s vrlo mekom četkicom za i. čišćenje zuba i uklanjanje plaka.Svaka glava osigurava optimalan rad 3 mjeseca

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena