Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

SMLOVE Utikač Za Klitoris Za Žene, Maser Za Grudi, Sisanje Bradavica, Vibratori Za Jezik, Masturbator Za Grudi, Erotski Sex Igračke Za Odrasle

5
- 2 Naši kupci

77.37 kn 120.86 kn

Sku: w451112
Dodaj u želje
  • Oznake : smlove utikač za klitoris, seks-igračke ženske p**** pumpa, hlače za тверка, stimulans uretre, Pumpa, mini igračke
  • Vrsta: Seks-igračke

Detalji proizvoda

  • Tip elementa: Vibratori
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Certifikat kvalitete robe: ce
  • Materijal: Silikon
  • Naziv: ДЖЗИКИ

Opis proizvoda

Poštovani kupci

Dobrodošli u seksi shop SMLOVE!Naši proizvodi su 100% potpuno novi i visoke kvalitete!Pažljivo provjerite prije slanja.

Mi inzistiramo na tome da visoko kvalitetnih proizvoda i najbolju uslugu za korisnike.Naručite sada s povjerenjem!

Detaljne informacije o proizvodu:

Materijal: Silikon

Boja: Roza/Plava/Ljubičasta

Napajanje: 2 baterije 3A

Način rada: вибрационное apsorpciju

Maksimalna razina buke:

Lice:

Snažan клиторальные odojak za bradavice: Ovaj ženski vibrator s клиторальным сосанием može stimulirati vaš klitoris i bradavice, uške, testisi, dojke, anus i drugih osjetljivih područja.Uživajte u nevjerojatno pravi seks u samoći.

10-tier podešavanje: Postoji 10 vrsta intenziteta za prebacivanje po želji, možete prilagoditi intenzitet u skladu sa svojim vlastitim potrebama, kako bi pronašli najbolji izbor koji donosi snažan užitak.

PRIJENOSNI: On je mali i elegantan, ali u isto vrijeme skriva u sebi puno energije!Možete uzeti ga sa sobom gdje god idete.

Tihi: podrška tihi vibracije

O upućivanje

Na svojoj ambalaži nema naziv proizvoda!Da bismo zaštitili vašu privatnost, pažljivo smo spakirati svoje parcele.Jamčimo dostavu vaše robe u komadu.

O radnom vremenu

Zbog različitog radnog vremena i u svakoj zemlji, odnos će stati, ali odgovore na poruke će biti uručena u roku od jednog radnog dana.

Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Trudimo se da vam ponudimo bolju uslugu klijentima.

O slanju

Šaljemo narudžbe u roku od 3 radna dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja, a ovisit će o vremenskim prilikama, državnim praznicima i tako dalje.Ako niste dobili nalog u predviđeno vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

O povratne informacije

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Recenzije proizvoda

2 Recenziju za ovaj proizvod
  • img
    Anonymous - 2022-10-05
    5

    Nezamjenjiv, impresivan, čaroban.

  • img
    Anonymous - 2022-10-14
    5

    Omiljena djevojka.❤❤

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena